Rólunk

Az Angyali Szemek alapítvány megalapítójának üzenete:

Ott voltam amikor megszülettél, tartottalak a karombam egy éjjen át amikor beteg voltál, szedtelek ki a mosogatógépemből, mert ott akartál játszani. Ez mind természetes, mert a Keresztanyád vagyok, és te a Tündérkeresztlányom. A Tündérek csodákra képesek, és ezt te be is bizonyítottad. És elárulok egy nagy titkot: a Tündérek örökké élnek!”

Bánhunyadi Bernadett

Zsofi_szuletese_007

ANGYALI SZEMEK ALAPÍTVÁNY FŐ CÉLJAI

Az alapítvány komoly célokat tűzött ki maga elé, melynek megvalósításával a betegség előfordulásának kockázatát minimálisra csökkenthetjük, és közben olyan megelőző, figyelemfelkeltő, szemléletformáló programot is bevezetünk, mely a gyermekes családok életét teszi egészségtudatosabbá.

cscsemszres

app_alkalmazashoz_okostelefonroadshoworvosi_mszerektanács

A célok megvalósításának folyamatában Zsófi szülei már eljutottak saját határaikhoz. Tudjuk, hogy a jelen gazdasági környezetben nehéz döntéseket hozni alapítványi támogatások ügyében. Mi ennek ellenére arra kérjük Önt, hogy saját és cége lehetőségeit is figyelembe véve támogassa alapítványunkat, hogy a céljainkat megvalósíthassuk, és egyre kevesebb szülő kerülhessen ez által abba a helyzetbe, amibe Zsófi szülei kerültek 2012. március 2-án.

Kérjük, támogassa az alapítvány céljait!

Bankszámlaszámunk:

K&H BANK ZRT.-nél vezetett, 10403095-50526682-87691009 bankszámla

Angyali Szemek Alapítvány

Adószám: 18397547-1-06

Tudjuk, hogy sok a kérdés, sok a felmerülő kérdőjel. A honlapunk főoldalán és a weboldalon, talál információkat, és mi már azért is hálásak vagyunk, hogy elolvasta rövid üzenetünket, és kérésünket. Hálánk jeléül fogadja szeretettel azt a dokumentumot, amelybe a szembetegséggel, kapcsolatos előjelekkel találkozhatnak, és ha találkoznak, akkor azonnal forduljanak profi szemorvoshoz. Bizonyára az Ön és kollégái családja között is vannak gyermekek. Kérjük, hogy belső rendszerükön keresztül juttassa el hozzájuk az itt letölthető fájlokat.

Információ a betegség előjeleiről itt letölthető:

– Retinoblastoma előjelei

– Szembetegségek előjelei gyermekeknél

Segítségét tisztelettel megköszönve kívánunk Önnek, családjának és kollégáinak egészségben gazdag napokat!

Tisztelettel:

Szilágyi Szilvia

a kuratórium elnöke

és az alapítvány csapata