Élmények

A gyógyulásban fontos szerepet szánunk a pozitív élményeknek. Akár családokkal, akár barátokkal, akár egyedül megszerezve azokat! Hiszünk benne, hogy ezen élmények Zsófi gyógyulásában is szerepet játszanak, ezekről írunk majd az oldalon!

Élmények 1: 2013 nyara 

“Az élet szép, akárhány szemmel is nézzük!” 

Mióta tudjuk a bajt, mióta tudatosodott bennünk az, hogy mi történt Zsófival azon vagyunk, hogy igen is megmutassuk azt neki, hogy az élet tényleg szép, akárhány szemmel is nézzük. Így szervezzük programjainkat, legyen az akár hétvége, vagy akár nyaralás, vagy telelés. A cél a közös élmény, a közös felfedezés, sok-sok mosoly és öröm.

Nyáron sikerült – Kata keresztszüleinek köszönhetően – pár napot eltöltenünk a Magyar Tengernél… Csopakon voltunk, sokat mosolyogtunk, kirándultunk, bringáztunk, és természetesen fürödtünk is. Találkoztunk barátokkal, ismerősökkel. Rengeteg közös élményben volt részünk. Az itt készült képekből raktunk fel néhányat, a fenti jelmondatnak megfelelően:

IMG_1707IMG_1627

a tóparti étteremben, a rendelés előtt és utána…

IMG_1690IMG_1669

közös homokvárépítés után a parton, fürdőruhás modell…

IMG_1623IMG_1579

Katával a nagy testvérrel kiránduláson, Balatonfüreden…(gyönyőrű a tóparti része is a városnak…)

IMG_1596

A bátor kalandor a keszthelyi kalandparkban! Egyedül ment végig 2-szer is a pályán, nagyon büszkék voltunk rá! A feladat nem volt könnyű, de szépen és óvatosan megcsinálta!

A pár nap alatt sok barátunkkal találkoztunk, rengeteget játszottunk, sokat nevettünk! Úgy gondoljuk, hogy mindezek is hozzájárultak, hozzájárulnak ahhoz, hogy Zsófi jól van!

Zsófi szülei